• halberg-1
  • newline-3

  • HotelSvendborg3

  • Halberg6
  • Hotelfredericia5
  • VillaTaarnborg

Velkommen til Halberg A/Sfacebook-icon

Halberg koncernen er en traditionsrig familieejet virksomhed i Svendborg med aktiviteter inden for produktion af tobak, hoteldrift og ejendomsinvestering. Virksomheden er desuden medejer af industrielle danske vækstvirksomheder gennem investeringsselskabet Halberg Kapital. 

Halberg A/S er moderselskab for en række virksomheder, og her på siden kan du læse mere om vores fire forretningsområder.

ELKA Rainwear - førende inden for vandtæt arbejdsbeklædning siden 1958

Halberg overtog i juni 2015 aktiemajoriteten i ELKA Rainwear, som har hovedsæde i Sunds lidt nord for Herning. Investeringen er sket i tæt samarbejde med selskabets hidtidige ejere, søstrene Camilla og Elisabeth Skovhuus, samt erhvervsmanden Henrik Theilbjørn.

Mac Baren i sit hidtil største internationale opkøb

Med overtagelsen i september 2015 af en lang række globale brands og en årlig produktion på 500 tons tobak fra den børsnoterede britiske gigant Imperial Tobacco Group, konsoliderer den familieejede Svendborg-virksomhed sin position som en af verdens absolut førende producenter af pibetobak og bliver samtidig en betydelig international aktør inden for finskåret rulletobak.

Tobak til tiden - Svendborg Museum udgiver bog om Mac Baren og familien Halberg

Bogen fortæller historien om familievirksomheden Mac Baren Tobacco Company i Svendborg. Siden 1826 har fabrikken leveret tobak til tiden; langpibetobak, skråtobak, pibetobak, vandpibetobak, rulletobak, snus, cigarer, cerutter og cigarillos.