Ikke alle ved, at virksomheden er dansk. Men langt de fleste løbere kender udmærket produkterne - det er dem, der holder til at blive vasket igen og igen og igen. Newline blev etableret i 1981 af Helge Petersen. Helge havde en baggrund i jægerkorpset, hvor han i mange år havde undret sig over, at eliteidrætsudøvere benyttede træningsdragter af grå bomuld, som let kunne veje et helt kilo mere, når det blev svedigt.

Newline blev Halberg Kapitals første investering, og den passede næsten alt for godt på vores investeringskriterier. Helge Petersen er siden gået på pension, og Per Thomsen og Jesper Blicher Dahl udgør i dag direktørduoen. De matcher hinanden rigtig godt, da Per har en baggrund indenfor logistik, sourcing og administration, mens Jesper har gjort karriere som konsulent inden for salg og marketing.

Newline har i forvejen et stærkt brand på det danske marked for løbe- og cykeltøj. Væksten og forbedrede økonomiske resultater skal derfor hovedsageligt komme fra eksporten, hvor Sverige og Tyskland i dag er vigtige markeder for virksomheden. Men herudover eksporterer Newline til cirka 15 andre markeder - hovedparten europæiske. Halberg Kapital og direktionen ejer Newline 50/50.

Læs mere på Newlines hjemmeside.